The John (рок-група)

The John - македонска рок-група, составена од: Љупа Ангелов (пејач и гитарист), Дарко Тасевски (гитарист и пејач), Филип Пајдаков (басист) и Зоро Божиков (тапанар).[1]

ДискографијаУреди

НаводиУреди

  1. The John, Waufvw!!!, PMG Recordings #76, 2012.