The John & Space Rebel Gang (албум)

The John & Space Rebel Gang - музички албум на макеоднската рок-група „The John“. Албумот е издаден како 99. издание на „PMG recordings“.

СодржинаУреди

Албумот содржи 10 песни, и тоа:[1]

  1. Une autre chanson pour toi et moi
  2. Еј ти каде си
  3. Понекад
  4. Ми се деси пекол
  5. Те следат
  6. Слобода
  7. Сакам да бидам твое куче
  8. Tanz der zwergen
  9. Небо

НаводиУреди

  1. The John & Space Rebel Gang, PMG Recordings #99.