BitolaInfo е првиот битолски информативен портал кој започна со работа во 2006 година од страна на Pela Net ДОО, со цел да ги информира посетителите за најновите настани во Битола и за понудените содржини на културно, информативно, спортско и економско поле, како и содржини од секојдневниот живот во градот. Покрај информативните, BitolaInfo нуди и маркетинг информации.

BitolaInfo
Bitolainfo logo.png
Изглед на страницата
Вид место
информативен портал
Достапно намакедонски, руски[1], турски[2]
СопственикPela Net
Адресаbitolainfo.com
Зачленувањеусловно
Тековна состојбаонлајн

НаводиУреди

Надворешни врскиУреди