Artistdirect е онлајн дигитална компанија за забава пронајдена во 1994 година. Поседува неколку страници вклучувајќи ги Artistdirect.com, UBL.com и Artistdirect Network. Овие страници нудат мултимедијална содржина, музички вести и информации.

Artistdirect, Inc.
Основано1994
ОсновачMarc Geiger Уреди на Википодатоците
Седиште,
Клучни личности
Марк Гејчер (пронаоѓач), Димитри Вилард (CEO)
ПодружнициPeer Media Technologies
Мреж. местоartistdirect.com

Надворешни врски

уреди