Шахот во 2011 година

Настани во шахот во 2011 година:

Години во шахот
 • 2008
 • 2009
 • 2010
 • 2011
 • 2012
 • 2013
 • 2014
 • Настани

  уреди

  Јануари

  уреди

  Февруари

  уреди

  Март

  уреди

  Април

  уреди

  Јуни

  уреди

  Јули

  уреди

  Август

  уреди

  Септември

  уреди

  Октомври

  уреди

  Ноември

  уреди

  Декември

  уреди

  Државни натпреварувања

  уреди

  Македонија

  уреди

  Земја 1

  уреди

  Земја 2

  уреди

  Земја 3

  уреди

  Починати

  уреди

  Наводи

  уреди
  1. „Grandmaster Mato Damjanovic dies at 83“. Chess Vibes. Посетено на 30 August 2015.