ФК Илинден (Добрејци)

ФК Илинден бил македонски фудбалски клуб од село Добрејци, Општина Струмица. Клубот настапувал во Општинска Лига Струмица.Клубот е повеќекратен шампион во оваа лига но, поради финансиски недостаток никогаш нема играно во повисок ранг.