Стига е! — граѓанска иницијатива за независни советнички листи во општините Струмица, Босилово и Ново Село.[1] Мотото на иницијативата е „Фронт против рудникот и загадувачите на животната средина“.

Иницијативата, меѓудругото е составена од активисти кои се борат против отворање на рудникот Иловица-Штука.

Надворешни врскиУреди

НаводиУреди