Статистики

Статистики за страници
Статии135.134
Страници
(Сите страници на викито, вклучувајќи разговорни страници, пренасочувања итн.)
536.428
Подигнати податотеки8.707
Статистики на уредувања
Број на уредувања од започнувањето на Википедија4.945.643
Просечен број на уредувања по страница9,22
Статистики за корисници
Зачленети корисници (список на членови)107.882
Активни корисници (список на членови)
(Корисници кои имаат извршено некое дејство во претходните 30 дена)
313
Ботови (список на членови)93
Администратори (список на членови)12
Администратори на посредникот (список на членови)4
Бирократи (список на членови)2
Притајувачи (список на членови)0
Надзорници (список на членови)0
Создавачи на сметки (список на членови)3
Увoзници (список на членови)0
Прекувики-увoзници (список на членови)0
Исклучоци од IP-блокирање (список на членови)9
Автопатролери (список на членови)26
Патролери (список на членови)17
Автооценувачи (список на членови)24
Проверувачи (список на членови)0
Потврдени корисници (список на членови)2
Уредници (список на членови)105
Оценувачи (список на членови)29
Автопрегледувачи (список на членови)85
Ракводители на претплати на наметнувања (список на членови)0
Корисници блокирани од Информациите за IP (список на членови)0
Други статистики
Зборови во сите содржински страници61.097.723

Други статистики

Поврзано: Википедија:Статистика и Категорија:Википедија:Статистика — целосен список на статистички страници.

Други Википедии

Оваа википедија е на македонски јазик. Започната е во текот на 2003 година, а во моментов содржи 135.134 статии. Постојат многу други википедии; најголемите се прикажани подолу.

Целосен список · Амбасада