Википедија:Лиценци за слики: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
{{Без лиценца}}
 
==Слободни слики==
<nowiki>{{</nowiki>[[:Шаблон:ГЛСД|ГЛСД]]<nowiki>}}</nowiki>
{{ГЛСД}}
<nowiki>{{</nowiki>[[:Шаблон:ГЛСД-корисник|ГЛСД-корисник]]<nowiki>}}</nowiki>
{{ГЛСД-корисник}}
 
==Creative Commons слики==