Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:Начела и напатствија“

с
имајте најдобри намери --> претпоставете добронамерност
с (преголема маргината)
с (имајте најдобри намери --> претпоставете добронамерност)
 
|group5 = Напатствија за однесување
|list5 = {{nowrap begin}}[[Википедија:ИмајтеПретпоставете најдобри намеридобронамерност|Имајте најдобриПретпоставете намеридобронамерност]]{{·w}} [[Википедија:Етика|Етика]]{{·w}} [[Википедија:Не ја нарушувајте Википедија за да илустрирате поента|Не ја нарушувајте Википедија за да илустрирате поента]]{{·w}} [[Википедија:Ве молиме не напаѓајте ги новодојденците|Ве молиме не напаѓајте ги новодојденците]]{{·w}} [[Википедија:Искористување на системот|Искористување на системот]]{{nowrap end}}
 
|group6 = Напатствија за класификација