Разлика помеѓу преработките на „Правен факултет „Јустинијан I“ - Скопје“

с
 
[[Категорија:Универзитет Св. Кирил и Методиј]]
==Професори кои предавале на Правниот Факултет Јустинијан Првифакултетот ==
*[[Стеван Габер]]
[[Стеван Габер]], [[Иво Пухан]], [[Асен Групче]],[[Ѓорѓи Марјановиќ]], [[Фрањо Бачиќ]]
*[[Иво Пухан]]
*[[Асен Групче]]
*[[Ѓорѓи Марјановиќ]]
*[[Фрањо Бачиќ]]
*[[Љубомир Фрчкоски]]
*[[Ѓорге Иванов]]
13.850

уредувања