Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Уредувачки денови 2021/Статистика“

нема опис на уредувањето
| 72. || Македонски народни песни (Ј) || [[Корисник:Dandarmkd|Dandarmkd]] (1)
|-
| 73. || Управна поделба на Белгија || ?[[Корисник:P.Nedelkovski|P.Nedelkovski]], [[Корисник:Dandarmkd|Dandarmkd]], [[Корисник:Ehrlich91|Ehrlich91]] (3)
|-
| 74. || Слики од Пол Гоген || ?
| Македонски народни песни (Ј) || 3
|-
| Управна поделба на Белгија || ?3
|-
| Слики од Пол Гоген || ?
| Области во Египет || ?
|-
| '''Вкупно''' || '''642645'''
|-
|rowspan="85"| '''Подобрени статии''' ||rowspan="85"| вкупен број на подобрени статии на Википедија || Дела од Виктор Иго || 0
| Македонски народни песни (Ј) || 0
|-
| Управна поделба на Белгија || ?0
|-
| Слики од Пол Гоген || ?
| Македонски народни песни (Ј) || 0
|-
| Управна поделба на Белгија || ?0
|-
| Слики од Пол Гоген || ?