Македонија на Зимските олимписки игри 1998: Разлика помеѓу преработките

с
 
* [http://www.aafla.org/5va/reports_frmst.htm Официјални олимписки извештаи]
 
[[Категорија:Македонија на ОлимпискитеЗимските олимписки игри|1998]]
[[Категорија:Зимски олимписки игри 1998]]
[[Категорија:Спортот во Македонија во 1998 година|Олимписки]]