Разлика помеѓу преработките на „ОУ „Наим Фрашери“ - Јагол Доленци“

нема опис на уредувањето
Ознака: Изворно уредување 2017
Ознака: Изворно уредување 2017
 
== Подрачни училишта ==
 
Во составот на училиштето спаѓаат:<ref name=":2">{{Наведена мрежна страница|url=httpurlhttp://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:1TIsI72F4y8J:kercova.gov.mk/sovet1/25/3/Naim%2520Frasheri20Frasheri/Godishna%2520programa20programa.pdf+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=mk|title=ГОДИШНА ПРОГРАМАНАОУ”НАИМ ФРАШЕРИ “ЗА УЧЕБНАТА 2019/2020 ГОД.|work=[[Општина Кичево]]|accessdate=2021-01-08}}</ref>
 
* [[ПУ „Наим Фрашери“ - Туин]], деветгодишно подрачно училиште;