Разлика помеѓу преработките на „Македонски парламентарни избори (2020)“

Создадена страница со: {{иднина}} {{Infobox Election | country = Republic of Macedonia | type = parliamentary | ongoing = no | previous_e...
(Создадена страница со: {{иднина}} {{Infobox Election | country = Republic of Macedonia | type = parliamentary | ongoing = no | previous_e...)
(нема разлика)