Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Селска чешма“

нема опис на уредувањето
::::Кире, знам дека е преведувачка алатка, не е бирократска, но ако не го врати уредувањето самиот, ќе треба да побараме помош. - [[User:Виолетова|Виолетова]] <small>([[User talk:Виолетова|разговор]])</small> 19:30, 7 февруари 2020 (CET)
:{{одговор|Виолетова}} Јас погоре веќе реков дека сум спремен да го вратам ако се реши така, без оглед на тоа дали се согласувам со изнесените аргументи. Лично се согласувам со изнесеното од Кирил, но ако се смета дека треба да се врати, ќе го вратам. Не ми беше идејата да наложам нешто по секоја цена. Патем, имајте предвид дека промените се спроведуваат еднаш на десетина до петнаесет дена или така нешто; јас ќе соопштам кога ќе ја направам од своја страна. Но прво треба да знам дали има согласност за враќање. {{одговор|Ehrlich91}} {{одговор|Kiril Simeonovski}} --[[Корисник:Bjankuloski06|Б. Јанкулоски]] <small>([[Разговор со корисник:Bjankuloski06|разговор]])</small> 22:06, 7 февруари 2020 (CET)
 
::: Сте требале да побарате согласност порано и ѕа промена, што не сте! Сега еве бараме да ја промените и ако веќе сте познавач на јазикот о на алатките, поѕабавете се со многуте други нешта што се надвор јазичката норматива, а ги имаме во насловите. Секако со консултација кога се јавни и основни термини во прашање. [[User:Gordi|Gordi]] <small>([[User talk:Gordi|разговор]])</small> 23:13, 7 февруари 2020 (CET)gordi