Разлика помеѓу преработките на „Саша Богдановиќ“

с
нема опис на уредувањето
с
 
== Контроверзи ==
На 13 октомври Саша Богдановиќ во емисијата „НОВА Студио“ која ја води новинарката Билјана Секуловска на интернет порталот „Нова“ заедно со ективистката од [[Ана Чоловиќ - Лешоска]] од невладината организиацијја „[[Еко свест]]“ дискутираат на тема „Како да се намали загадувањето во Општина Центар“, но и за тоа како општината да се справува со глобалното загревање. Инвервјуто во голема мерка се сведува, во најголема мерка, на решавање на паркирањето на Орце Николов (каде што живее активистката) и на тоа дека со отстранување на употребата на јаглен и дрва за огрев од околу осумдесетина семејства ќе се влијае врз загадувањето.<ref name=нт2/><ref name=новатв/> Инаку, најголемиот дел од загадувањето во Општина Центар, како што подоцна се вели во интрвјуто, е од моторните возила кои поминуваат низ општината, а не живеат таму.<ref name=новатв/>
 
== Наводи ==
|author=Биљана Секуловска
|date=}}</ref>
 
<ref name=нт2>
{{cite web
|url=https://www.youtube.com/watch?v=sGby6meOQaw&feature=youtu.be
|title=Студио со Ана Чоловиќ Лешоска и Саша Богдановиќ
|publisher=НОВА.тв
|accessdate=26 октомври 2019
|author=Биљана Секуловска
|date=}}</ref>
 
}}