Разлика помеѓу преработките на „Претседател на Собранието на Македонија“

с
|-
! style="background:#DC241F; color:white;"| 8
| [[Мито Хаџивасилев - Јасмин|Мито Хаџивасилев]]<br />{{small|(1921–1968)}} || [[File:Mito_Jasmin.gif|60px]] || 12 мај 1967 || 112 августмај 1968 || [[Сојуз на комунистите на Македонија]]
|-
! style="background:#DC241F; color:white;"| 9