Централна Унгарија: Разлика помеѓу преработките

Пилиските планини нудат многу можности за [[Планинарска прошетка- Планинарење|пешачење]] . Исто така постојат и Вишеградските Хилс , [[Водопад|водопадот]] Ордогмалом, Националниот парк Годоло и Националниот парк Окса .
 
== РеференциНаводи ==
{{reflist}}
 
[[Категорија:Региони на Унгарија]]