Категорија:Спортот во Македонија во 1998 година: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
{{Година по категорија
[[Категорија:Спорт во Македонија по година|1998]]
| m = 1
[[Категорија:Македонија во 1998 година]]
| c = 9
[[Категорија:Спортот во 1998 година]]
| d = 9
| y = 8
| cat = Спортот во Македонија
| sortkey = Спорт
| in =
[[Категорија:| parent = Спорт во Македонија по година|1998]]
[[Категорија:| subcat = Македонија во 1998 година]]
}}
 
[[Категорија:Спортот во 1998 година по земја|Македонија]]