Разлика помеѓу преработките на „Пшемислав Њемјец“

нема опис на уредувањето
Ознака: Изворно уредување 2017
Ознака: Изворно уредување 2017
:Рут ду Суд (2009)
::3 етапи
| updated = 296 септемврифевруари 20172018
}}
 
: 2. Краен пласман [[Трка околу Хајнан]]
;2017
: 8. Краен пласман [[Трка околу Турција 2017|Трка околу Турција]]
: [[Податотека:Jersey green number.svg|20п]] Награда за борбеност на етапа 8 на [[Вуелта а Еспања 2017|Вуелта а Еспања]]
{{palmares end}}
=== Распоред на резултатите на големите трки ===
 
{| class="wikitable plainrowheaders"
{| cellpadding="3" cellspacing="0" border="1" style="font-size: 95%; border: #aaa solid 1px; border-collapse: collapse;"
|- style="background:#eee;"
!Голема трка
!2011
!2012
!2013
!2014
!2015
!2016
!2017
|-
! scope="col" | [[Голема трка (велосипедизам)|Голема трка]]
| style="text-align:left; background:#efefef;"|[[Податотека:Jersey pink.svg|20п|link=Генерален пласман на Џиро д’Италија]] '''[[Џиро д’Италија|Џиро]]'''
! scope="col" | 2011
! scope="col" | 2012
! scope="col" | 2013
! scope="col" | 2014
! scope="col" | 2015
! scope="col" | 2016
! scope="col" | 2017
|- style="backgroundtext-align:#eeecenter;"
|! stylescope="text-align:left; background:#efefef;row" | [[Податотека:Jersey pink.svg|20п|link=Генерален пласман на Џиро д’Италија]] '''[[Генерален пласман на Џиро д’Италија|Џиро]]'''
| style="text-align:center;"|[[Џиро д’Италија 2011|40]]
| style="text-align:center;"|[[Џиро д’Италија 2012|39]]
| style="text-align:center;"|[[Џиро д’Италија 2015|40]]
| style="text-align:center;"|[[Џиро д’Италија 2016|СО]]
|—
|- style="text-align:center;"|—
|-
|! stylescope="text-align:left; background:#efefef;row" | [[Податотека:Jersey yellow.svg|20п|link=Генерален пласман на Тур де Франс]] '''[[Генерален пласман на Тур де Франс|Тур]]'''
|—
| style="text-align:center;"|—
|—
| style="text-align:center;"|—
| style="text-align:center;"|[[Тур де Франс 2013|57]]
|—
| style="text-align:center;"|—
|—
| style="text-align:center;"|—
|—
| style="text-align:center;"|—
|—
| style="text-align:center;"|—
|- style="text-align:center;"|—
|-
|! stylescope="text-align:left; background:#efefef;row" | [[Податотека:Jersey red.svg|20п|link=Генерален пласман на Вуелта а Еспања]] '''[[Генерален пласман на Вуелта а Еспања|Вуелта]]'''
| style="text-align:center;"|[[Вуелта а Еспања 2011|54]]
| style="text-align:center;"|[[Вуелта а Еспања 2012|15]]
|—
| style="text-align:center;"|—
| style="text-align:center;"|[[Вуелта а Еспања 2014|26]]
| style="text-align:center;"|[[Вуелта а Еспања 2015|СО]]
|—
| style="text-align:center;"|—
| style="text-align:center;"|[[Вуелта а Еспања 2017|86]]
|}