Разлика помеѓу преработките на „Општина Сарај“

нема опис на уредувањето
с
| густина=154,58
| број места=23
| градоначалник=БекимБлерим Мурати Беџети
| членови=19
| адреса=Општина Сарај 1000 Скопје
81

уредување