Охридски рамковен договор: Разлика помеѓу преработките

с
Робот: Автоматизирана замена на текст (-== Видете исто така == +== Поврзано ==)
с (Робот: Автоматизирана замена на текст (-== Видете исто така == +== Поврзано ==))
Во книгата Улогата на разузнавањето во противбунтовништво, од Александар Илиев,2014, се наведува дека содржината на Охридскиот рамковен договор во основа ги содржи гледиштата на САД за потребни реформи во Македонија изнесени уште во периодот од 1994 до 1996 година, а кои се однесувале на човековите права и правата на етничките Албанци,но не и првичните барања на ОНА за отцепување на албанските области од Македонија.[http://www.vbm.mk/scripts/cobiss?id=1250290774482630]
 
== Поврзано ==
== Видете исто така ==
 
* [[Секретаријат за спроведување на Охридскиот рамковен договор]]