Internet-group-chat.svg
Оставeте ми новa порaкa овде
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте го Шаблон:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици

Kolega2357

  Овој корисник е христијанин.
  Овој корисник е христијанин.  
 
Овој корисник не ја поддржува
Европската Унија
 Овој корисник користи Windows 7


  Овој корисник придонесува користејќи Mozilla Firefox.
  Овој корисник придонесува користејќи Опера.


  Овој корисник живее во Србија.
27 Овој Википедијанец има 27 години, 11 месеци и 20 дена
на 3 октомври, 2022.
  Овој корисник е оценувач на македонската Википедија. ()
L Овој корисник има целосно познавање на латиницата.
 
Овој корисник придонесува користејќи Windows 7.
 Овој корисник се интересира за хакерската култура.