Разлика помеѓу преработките на „ХОПС - Опции за здрав живот“

ново лого
(Апдејтувани информации.)
(ново лого)
{{Инфокутија за компанија |
company_name = ХОПС - Опции за здрав живот Скопје|
company_logo = [[Податотека:hopslogo_bHops logo novo.gifjpeg|170п]]|
company_type = Здружение на граѓани |
company_slogan = Опции за здрав живот Скопје|