Полтавска Област: Разлика помеѓу преработките

Нема измена во големината ,  пред 5 години
с
P.Nedelkovski ја премести страницата Полтавска област на Полтавска Област: Правопис - голема почетна буква на секој дел кај сопствените ими...
с (замена на неточни референци, за нов гувернер)
с (P.Nedelkovski ја премести страницата Полтавска област на Полтавска Област: Правопис - голема почетна буква на секој дел кај сопствените ими...)