Отвори го главното мени

Промени

с
{{Нормативна контрола}}
{{DEFAULTSORT:Калциум карбонат}}
[[Категорија:Соединенија на калциумкалциумот]]
[[Категорија:Карбонати]]
[[Категорија:Антациди]]