Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:Начела и напатствија“

с
нема опис на уредувањето
с
с
 
|group2 = Глобални начела
|list2 = {{nowrap begin}}[[Википедија:Што не е Википедија|Што не е Википедија]]{{·w}} [[Википедија:Авторски права|Авторски права]]{{·w}} [[Википедија:Услови на употреба|Услови на употреба]]{{·w}} [[Википедија:Одрекување од одговорност|Одрекување од одговорност]]{{·w}} [[Википедија:Заштита на личните податоци|Заштита на личните податоци]]{{·w}} [[Википедија:Консензус|Консензус]]{{·w}} [[Википедија:Разрешување на спорови|Разрешување на спорови]]{{·w}} [[Википедија:ИгнорирајтеЗанемарете ги сите правила|ИгнорирајтеЗанемарете ги сите правила]]{{nowrap end}} {{·w}} [[Википедија:Правило за користење јазици|Правило за користење јазици]]
 
|group3 = Начела за статии