Разлика помеѓу преработките на „Шемси Ахмед-паша“

с
КМ: Категорија:Големи везири на Отоманската империја од 16 век → [[Категорија:Категорија:Големи везири на Отоманската Империја од...
с (КМ: Категорија:Големи везири на Отоманската империја од 16 век → [[Категорија:Категорија:Големи везири на Отоманската Империја од...)
{{Голем везир на Отоманската Империја}}
 
[[Категорија:Категорија:Големи везири на Отоманската империјаИмперија од 16 век]]
[[Категорија:Паши]]
[[Категорија:Отоманци од 16 век]]