Отвори го главното мени

Промени

Нема измена во големината, пред 4 години
с
нема опис на уредувањето
|leader_name1 = [[Башар ел-Асад]]
|leader_title2 = [[Премиер на Сирија|Премиер]]
|leader_name2 = [[МухамадВаел НџиНадер ел-ОтариХалки]]
|area_rank = 88-ма
|area_magnitude = 1 E11