Разлика помеѓу преработките на „Странски пропаганди во Македонија“

Замена на Image:Balkankrieg_Besetzte_Gebiete_1913.png со Image:Occupied_territories_in_the_Balkans,_end_of_April_1913.png (од страна на CommonsDelinker поради: [[:commons:COM:FR|File renam
(Замена на Image:Balkankrieg_Besetzte_Gebiete_1913.png со Image:Occupied_territories_in_the_Balkans,_end_of_April_1913.png (од страна на CommonsDelinker поради: [[:commons:COM:FR|File renam)
[[File:BalkankriegOccupied Besetzteterritories Gebietein the Balkans, end of April 1913.png|230п|мини|десно|Заземени територии на Македонија по Првата балканска војна, кои биле воедно и подрачја за дејствување на соодветните пропаганди.]]
 
{{Странски пропаганди во Македонија}}