Разлика помеѓу преработките на „Струшки вечери на поезијата“

с
нема опис на уредувањето
с
|[[1969]]
|[[Мак Диздар]]
|{{знаме|СР Босна и Херцеговина}}, [[Југославија]]
|-
|[[1970]]
|[[Миодраг Павловиќ]]
|{{знаме|СР Србија}}, Југославија
|-
|[[1971]]
|[[1979]]
|[[Мирослав Крлежа]]
|{{знаме|СР Хрватска}}, [[Југославија]]
|-
|[[1980]]
|[[Ханс Магнус Енценсбергер]]
|{{знаме|Германија]]}}
|-
|[[1981]]
|[[Блаже Конески]]
|{{знаме|СР Македонија}}, [[Југославија]]
|-
|[[1982]]
|[[1988]]
|[[Десанка Максимовиќ]]
|{{знаме|СР Србија}}, [[Југославија]]
|-
|[[1989]]