Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:Antonio Brsjacki“

::Еве го шаблонот [[Шаблон:Преспанско-пелагониски митрополити]]. Сега незнам како сакаш точно да изгледа и од кое време би ставил митрополити. Пиши ми како точно сакаш да изгледа. --[[User:Тиверополник|Тиверополник]] <small>([[User talk:Тиверополник|разговор]])</small> 16:05, 6 февруари 2014 (CET)
:::Сега на местото на Климент Преспанско-пелагониски (list1=) напиши ги сите кои биле митрополити од тој период на црквата и раздели ги со *. По ова оди на (list2=)...--[[User:Тиверополник|Тиверополник]] <small>([[User talk:Тиверополник|разговор]])</small> 18:08, 6 февруари 2014 (CET)
[https://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BD:%D0%A1%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8_%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8 Види за пример Шаблон:Струмички митрополити]
 
== Кориснички права ==