Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Инкубатор“

нема опис на уредувањето
с
Държавата "Република Македония" НЕ СЪЩЕСТВУВА!!! Нито е република, нито е македония, нито е държава!!! "Македония" е историко - географска област на Балканския полуостров, а не държава!!! Македония няма история, Македония представя историята на БЪЛГАРИЯ и малко на Гърция, но Македония СВОЯ ИСТОРИЯ НЯМА!!! Македония ОТНОВО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ, а името ѝ отново ДА БЪДЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО име на историко - географска област!!! ДОЛУ МАКЕДОНИЯ, ДОЛУ МАКЕДОНИЯ, ДОЛУ МАКЕДОНИЯ!!! КРАДЦИ НЕЩАСТНИ, МИШКИ ТАКИВА!!! Не ви ли е срам!?!?!?
{{портална навигација}}
{{КвалитетНавигација}}
{|cellpadding="2" cellspacing="5" style="width:100%; border:1px solid #B1BFA3; vertical-align:top;background-color:#FAFFF5;color:#000; margin:15px 0 0 0"
|-
|style="color:#000"|{{кратенки|ВП:ИНК}} [[Податотека:GAEval.svg|лево|50п|врска=]] '''Инкубаторот''' е ризница од сите '''добри статии''' на Википедија. Статиите ''автоматски'' се појавуваат во долниот список по додадавање на шаблонот {{tl|добра}} на дното од нивните страници. Секој уредувач може да обележи една статија како добра, но пред тоа, треба да провери дали таа ги исполнува '''[[Википедија:Критериуми за добра статија|минималните критериуми за добра статија]]'''. Се разбира, ако некој обележи статија која не ги исполнува критериумите, таа ќе биде отстранета од овде.
 
САМО БЪЛГАРИЯ!!!
Страницава ја нарековме „инкубатор“, бидејќи на статиите овде им треба уште малку „созревање“ за да станат [[Википедија:Кандидати за избрана статија|избрани]]. Ако го подобрите квалитетот на овие статии, [[Википедија:Кандидати за избрана статија|кандитирајте ја статијата за избрана]] за заедницата да провери дали ги исполнува [[Википедија:Критериуми за избрана статија|критериумите за избрана статија]].
 
|}
САМО БЪЛГАРИЯ!!!
{|cellpadding="2" cellspacing="5" style="width:100%; border:1px solid #B1BFA3; vertical-align:top;background-color:#FAFFF5;color:#000; margin:5px 0 0 0"
 
! <h2 style="margin:0;background-color:#E0F2CE;font-size:150%;border:1px solid #B1BFA3;text-align:center;color:#000;padding:0.2em 0.4em;">Список на добри статии</h2>
САМО БЪЛГАРИЯ, САМО БЪЛГАРИЯ!!!
|-
 
|style="color:#000"|{{исчисти|Исчистете ја меморијата за страницава}} за да го обновите списокот. (''Забелешка: '''[[/Стари статии|Овде]]''' е стариот список на статии од инкубаторот.'')
ДОЛУ МАКЕДОНИЯ, САМО БЪЛГАРИЯ!!!
----
'''<categorytree mode=pages hideroot=on>Добри статии</categorytree>'''
----
|}
Анонимен корисник