Отвори го главното мени

Промени

нема опис на уредувањето
* {{flagicon|Англија}} [[ФК Чарлтон Атлетик|Чарлтон Атлетик]] *
* {{flagicon|Англија}} [[ФК Шефилд Венздеј|Шефилд Венздеј]] *
 
'''Тимовите со * доаѓаат од подолната дивизија.'''<br>
'''Тимовите со ** се испаднати од повисок ранг.'''
 
== Надворешни врски ==