Предлошка:Навлента: Разлика помеѓу преработките

с
нема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
 
--><ul><!--
--><li class="nv-view">[[{{transcludeпревметни|{{{1}}}}}|<span title="Преглед на шаблонот" <!--
-->style="{{{fontstyle|}}}">{{#if:{{{mini|}}}|п|преглед}}</span>]]</li><!--
 
--><li class="nv-talk">[[{{TALKPAGENAME:{{transcludeпревметни|{{{1}}}}}}}|<span title="Разговор за шаблонот" <!--
-->style="{{{fontstyle|}}}">{{#if:{{{mini|}}}|р|разговор}}</span>]]</li><!--
 
-->{{#if:{{{noedit|}}}|<!--nothing-->|<!--else:
--><li class="nv-edit">[{{fullurl:{{transcludeпревметни|{{{1}}}}}|action=edit}} <span title="Уредување на шаблонот" <!--
-->style="{{{fontstyle|}}}">{{#if:{{{mini|}}}|у|уредување}}</span>]</li>}}<!--
--></ul><!--