Разлика помеѓу преработките на „НБА плејоф 2012“

Додадени 13 бајти ,  пред 9 години
'''Последно плејоф среќавање''': ''2009 Финале на Западната Конференција'' (Лос Анџелес Лејкерс победи со 4-2)
 
====(4) Лос Анџелес Клиперс/Мемфис Гризлис vs. (5) Мемфис Гризлис/Лос Анџелес ГризлисКлиперс====
{{Basketballbox|bg=#eee |date=ДСОАприл 29 |time=ДСО21:30 |place=ДСОФедЕкс |TV=ДСО <!--Форум, [[NBAМемфис on ESPN(Тенеси)|ESPNМемфис]], [[NBA on TNT|TNTТенеси]] [[NBA |TV]] [[NBA on ABC|ABC]] -->=ТНТ
|team1=ДСО
|team2=ДСО
|referee= -->
}}
{{Basketballbox|date=ДСОМај 2 |time=ДСО21:30 |place=ДСОФедЕкс |TV=ДСО <!--Форум, [[NBAМемфис on ESPN(Тенеси)|ESPNМемфис]], [[NBA on TNT|TNTТенеси]] [[NBA |TV]] [[NBA on ABC|ABC]] -->=ТНТ
|team1=ДСО
|team2=ДСО
|referee= -->
}}
{{Basketballbox|bg=#eee |date=ДСОМај 5|time=ДСО16:30 |place=ДСОСтејплс |TV=ДСО <!--Центар, [[NBAЛос on ESPN|ESPNАнџелес]], [[NBA on TNT|TNTКалифорнија]] [[NBA |TV]] [[NBA on ABC|ABC]] -->=ЕСПН
|team1=ДСО
|team2=ДСО
|referee= -->
}}
{{Basketballbox|date=ДСОМај 7 |time=ДСО |place=ДСОСтејплс |TV=ДСО <!--Центар, [[NBAЛос on ESPN|ESPNАнџелес]], [[NBA on TNT|TNTКалифорнија]] [[NBA |TV]] [[NBA on ABC|ABC]]=ДСО -->
|team1=ДСО
|team2=ДСО
|referee= -->
}}
{{Basketballbox|bg=#eee |date=ДСОМај 9 |time=ДСО |place=ДСОФедЕкс |TV=ДСО <!--Форум, [[NBAМемфис on ESPN(Тенеси)|ESPNМемфис]], [[NBA on TNT|TNTТенеси]] [[NBA |TV]] [[NBA on ABC|ABC]]=ДСО -->
|team1=ДСО
|team2=ДСО*
|referee= -->
}}
{{Basketballbox|date=ДСОМај 11 |time=ДСО |place=ДСОСтејплс |TV=ДСО <!--Центар, [[NBAЛос on ESPN|ESPNАнџелес]], [[NBA on TNT|TNTКалифорнија]] [[NBA |TV]] [[NBA on ABC|ABC]]=ДСО -->
|team1=ДСО
|team2=ДСО*
|referee= -->
}}
{{Basketballbox|bg=#eee |date=ДСОМај 13 |time=ДСО |place=ДСОФедЕкс |TV=ДСО <!--Форум, [[NBAМемфис on ESPN(Тенеси)|ESPNМемфис]], [[NBA on TNT|TNTТенеси]] [[NBA |TV]] [[NBA on ABC|ABC]] -->=ДСО
|team1=ДСО
|team2=ДСО*
|referee= -->
}}
 
;Меѓусебни натпревари во регуларната сезона
Клиперс победија со 2-1 во рефуларната серија:
}}
 
'''Последно плејоф среќавање''': Ова е прв пат Клиперс и Гризлис да се сретнат во НБА Плејофот.
 
== Наводи ==