Википедија:Викисредба: Разлика помеѓу преработките

#{{За}}--[[User:FlavrSavr|FlavrSavr]] <small>([[User talk:FlavrSavr|разговор]])</small> 21:55, 10 јануари 2011 (CET) Да потсетам само, ако ни дозволи Богот на царините, на средбата би требало да има и промотивен пакет (50 маици од Википедија + беџови)
#{{За}}--[[User:Ivica83|Ivica83]] <small>([[User talk:Ivica83|разговор]])</small> 22:44, 11 јануари 2011 (CET)
#{{За}} --[[User:Misos|Милош]] <small>([[User talk:Misos|разговор]])</small> 00:06, 13 јануари 2011 (CET)
 
== Дискусија ==