Овој корисник е член и еден од основачите на НМП, официјално координативно тело на потрагата по Мудрите Јарци!
Википедија:Вавилон
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте ја Предлошка:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици
 • Вистинско име: Ивица Дукоски.
 • Возраст: 32 година.
 • Место на живеење: Скопје, Македонија.
 • Студии: Завршени додипломски студии во Меѓународен менаџмент и комуникации и постдипломски студии во менаџмент бизнис информации на Врије Универзитет Брисел.
 • Проекти: Радио емисија Danse Macabre на Канал 103 (2009-2013), НМП - сајт за дигитална уметност (2005-2008); потпретседател на студентската влада на Весалиус 2005/2006; уредник на факултетското списание, Вернакулар (2004-2005).
 • Мои измени на Википедија страната: [[1]]
 • Активности на Википедија: 2004-2005, 2016-
 • Интереси: економија и менаџмент, литература, филм.
 • Real name: Ivica Dukoski.
 • Age: 32.
 • Current residence: Skopje, Macedonia.
 • Studies: Completed studies in International Management and Communication Studies and Management of Business Information at Vrije Univesriteit Brussel.
 • Projects: Radio show Danse Macabre at Kanal 103 (2009-2013), NMP - site for digital art (2005-2008); vice-president of the 2005/2006 Vesalius Student Government; editor of the college magazine, the Vernacular (2004-2005).
 • My contributions to the Wikipedia page: [[2]]
 • Wikipedia activities: 2004-2005, 2016-
 • Interests: economics and management, literature, film.