Разлика помеѓу преработките на „Централен комитет на МРО“

с
 
== Права и должности на Централниот комитет ==
 
{{МРО}}
 
: ''Централниот комитет'' го утврдува предлогот за Уставот, Статутот и другите нормативни акти како што е [[Правилник за четите на ТМОРО|правилникот за четите]]