Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Заштита на личните податоци“

с
нема опис на уредувањето
с
с
<table style="width:100%; border:1px solid grey; background:#fafaff; margin:1ex 0">
<tr>
<td> ''Оваа верзија на [[wmf:Privacy policy|начелото за заштита на личните податоци]] беше одобрена во октомври 2008 од [[m:Board of Trustees|БордотОдборот на довереници]]. Дискусија и предлози за измени се добредојдени на [[m:talk:Privacy policy|страницата за разговор]].''
 
:''Се бара оваа забелешка да е преведена и да има врска до неа од долната колон цифра (MediaWiki:Copyright) на секоја страница.''</td>