Слатина

појаснителна страница

Слатина може да се однесува на:

СелаУреди

Македонија
  • Слатина — село во Општина Македонски Брод
Егејска Македонија
  • Слатина — село во Воденско, Егејска Македонија (денешна Грција)
  • Слатина — село во Драмско, Егејска Македонија (денешна Грција)
  • Слатина — село во Костурско, Егејска Македонија (денешна Грција)

Археолошки локалитетиУреди

  • Слатина — археолошки локалитет во Прилепско
  • Слатина — археолошки локалитет во Прилепско
  • Слатина — археолошки локалитет во Прилепско
  • Слатина — археолошки локалитет во Беровско
  • Слатина — археолошки локалитет во Битолско
  • Слатина — археолошки локалитет во Ресенско

ПоврзаноУреди