Слатино

појаснителна страница

Слатино може да се однесува на следниве места:

МакедонијаУреди

АлбанијаУреди

БугаријаУреди

  • Слатино — село во Ќустендилската област
  • Слатино — село во Перничката област

ПоврзаноУреди