Скриена страст (филм)

Скриена страст (англиски: Passion of Mind) - американски филм, во режија на Алан Берлинер. Главните улоги ги играат: Деми Мур, Вилијам Фитнер и Шинед Кјузак.

СодржинаУреди

Марти (ја игра Мур) е млада жена која води двоен живот - еден во реалниот свет и еден во соништата. Растргната меѓу сонот и јавето, таа се вљубува во двајца мажи, без да знае кој е вистинскиот, а кој е само плод на фантазијата.[1]

НаводиУреди

  1. „Скриена страст“, Антена, број 893, 7.8.2015, стр. 18.