Сите се добро (филм)

Сите се добро (англиски: Everybody's Fine) е американски филм, во режија на Кирк Џонс. Главните улоги ги играат: Роберт Де Ниро и Дру Баримор.

СодржинаУреди

Френк Гуд (го игра Де Ниро) го поминал целиот живот во локалната фабрика за кабли, напорно работејќи за да го прехрани своето семејство. Кога заминува во пензија, тој сфаќа дека во изминатите години поминувал малку време со своите четири деца и решава повторно да се зближи со нив.[1]

НаводиУреди

  1. Антена, број 835, 27.6.2014, стр. 18.