Сектор за внатрешни работи - Скопје

Сектор за внатрешни работи - Скопје е подрачна единица на Министерство за внатрешни работи на Македонија сместена во главниот град Скопје.

Сектор за внатрешни работи Скопје
Податоци за органот
Надлежност Влада на Република Македонија
Седиште Скопје, Македонија Македонија
Раководители Ивица Вучевски
(Началник)
Лиза Бендевска
(Потпарол)
Матичен орган Министерство за Внатрешни Работи на Македонија