Сектор за внатрешни работи – Велес

Сектор за внатрешни работи - Велес е подрачна единица на Министерство за внатрешни работи на Македонија сместена во Велес.

Сектор за внатрешни работи Велес
Податоци за органот
Надлежност Влада на Република Македонија
Седиште Велес, Македонија Македонија
Раководители Петре Игнов
(Началник)
Верољуб Додевски
(Потпарол)
Матичен орган Министерство за Внатрешни Работи на Македонија