СУ „Св. Наум Охридски“ - Македонски Брод

Средното училиште "Св. Наум Охридски" се наоѓа во Македонски Брод, општина - Македонски Брод.

"Св. Наум Охридски"
Место
Општина: Македонски Брод
Место: Македонски Брод
Основни информации
Контакт информации
Портал naumohridskimb.schools.edu.mk

Формирање и развојУреди

Учество на натпревариУреди

Освоени наградиУреди

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди

Надворешни врскиУреди