СУ „Наум Наумовски Борче“ - Крушево

средно училиште во Крушево, Македонија

„Наум Наумовски Борче“средно училиште во Крушево, Општина Крушево. Училиштето ги предава угостителско туристичките насоки.[1] Училиштето се наоѓа во северниот дел на гратчето.

СУ „Наум Наумовски - Борче“

Место
Општина: Крушево
Место: Крушево
Адреса: ул. „Тодор Проески“ бр. 91
Основни информации
Контактни информации

Основање и развој уреди

 
Училиштето и дворот.

Наводи уреди

Надворешни врски уреди