СОУ „Богданци“ - Богданци

Средното општинско училиште „Богданци“ — средно училиште во Богданци, Општина Богданци[1].

Богданци
Место
Општина: Богданци
Место: Богданци
Основни информации
Контакт информации
Портал www.soubogdanci.edu.mk

Основање и развојУреди

Учество на натпревариУреди

Освоени наградиУреди

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди

Надворешни врскиУреди


  1. Листа на средни училишта во кои е застапено стручното образование во Република Македонија